Een website laten maken

U wilt een website laten maken die goed wordt gevonden, er kwalitatief goed uitziet én betaalbaar is.
Scorpius kan u van dienst zijn bij alles wat hierbij komt kijken:

  • Ontwerp website
  • Technische realisatie
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Website onderhoud
  • WordPress CMS
  • Domeinregistratie en webhosting
  • Statistieken met Google Analytics

Ontwerp website

Bij het ontwerpen van een website komt veel kijken. Wat wordt de globale look & feel van de website? Waar komt de hoofdnavigatie? Welk lettertype moet er worden gebruikt? Dit zijn enkele voorbeelden van zaken waar bij het ontwerpen van een website over moet worden nagedacht. Bij dit proces én de uitvoering hiervan kan Scorpius helpen. U als opdrachtgever heeft hierin een sturende en bepalende rol.

Technische realisatie

Als het ontwerp van de website vaststaat kan er worden begonnen met de technische realisatie. Kort samengevat houdt dit in dat het statische ontwerp wordt omgezet naar een interactieve website. De gebruikte technieken hierbij zijn hoofdzakelijk HTML, CSS3, JavaScript/jQuery, PHP en MySQL. Er wordt bij de technische realisatie rekening gehouden met de verschillende soorten apparaten en schermen waarop een website kan worden bekeken, oftewel responsive design. Een website die door Scorpius is gemaakt is altijd goed te bekijken op zowel laptop/desktop, tablet en smartphone.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Iedereen wilt dat zijn of haar website goed wordt gevonden in Google en andere zoekmachines. Om dit te bereiken zijn er diverse zaken waar rekening mee moet worden gehouden. De inhoud van de website en de techniek erachter spelen hierbij een prominente rol. Scorpius zorgt ervoor dat uw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en adviseert wat u zelf kunt doen om een hoge positie te krijgen én te behouden.

Website onderhoud

Als uw website is opgeleverd kunt u bij Scorpius terecht voor het eventuele onderhoud. Het kan zijn dat u nieuwe wensen heeft op het gebied van ontwerp en functionaliteit. Ook als uw website door uzelf of een ander bureau is gemaakt kunt u deze door Scorpius laten onderhouden. Bij frequent onderhoud is het mogelijk om hiervoor een servicecontract af te sluiten. Informeer naar de mogelijkheden.

WordPress CMS

WordPress is een veel gebruikt CMS (content management systeem). Met WordPress kunt u onder andere zelf eenvoudig teksten aanpassen en pagina's toevoegen. Scorpius levert uw website standaard op met WordPress. Wenst u liever een ander CMS? Dan is dat ook geen probleem.

Domeinregistratie en webhosting

Een domeinnaam en webhosting is noodzakelijk voor de publicatie van een website. Scorpius kan beide zaken voor u uit handen nemen. Als u dit zelf al heeft geregeld is dit uiteraard geen probleem. Daarnaast is het mogelijk om een VPS door Scorpius te laten inrichten.

Statistieken met Google Analytics

Uw website is opgeleverd en klaar om aan de rest van de wereld te laten zien. Dan wilt u na een tijdje natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers u al heeft gehad en hoe ze op uw site zijn terechtgekomen. En komen alle bezoekers uit Nederland of gaat het bereik van uw website verder? Scorpius implementeert standaard Google Analytics om u hier inzicht in te geven. Met Google Analytics zijn naast de standaard bezoekersgegevens ook geavanceerde rapportages mogelijk. Scorpius kan u hierbij helpen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Kosten

De kosten voor het laten maken van een website hangen sterk af van uw wensen op het gebied van ontwerp en functionaliteit. Vanaf 750 euro heeft u een website met een eenvoudig, standaard ontwerp en basisfunctionaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijs op maat te ontvangen.