Over Scorpius Webdevelopment

Mark Zuurhout :: Scorpius Webdevelopment

Halverwege 2014 heb ik, Mark Zuurhout, Scorpius Webdevelopment opgericht. Daarvoor was ik 7 jaar in dienst bij (AVRO)TROS, MDS Websolutions en GOLF.NL. Weer dáárvoor was ik 5 jaar mede-eigenaar van sietsqo.nl. Kortom: jarenlange ervaring.

Persoonlijke aanpak

Scorpius is geen groot internetbureau, wat een persoonlijke aanpak en de mogelijkheid tot snel schakelen ten goede komt. De communicatie is helder en begrijpelijk. Er worden van tevoren duidelijke afspraken over kosten en planning gemaakt, waardoor er tijdens en achteraf geen verrassingen ontstaan. Als opdrachtgever wordt u te allen tijde betrokken bij de vorderingen aan uw website.

Breed dienstenpakket

Door mijn jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kan ik van dienst zijn op vele gebieden. Daar waar ik iets minder goed in ben kan ik een beroep doen op één van mijn betrouwbare partners. Mijn expertise ligt op het gebied van het vertalen van een design tot een technisch perfect werkende website. Dit kan een simpele website zijn, het zogenoemde "digitale visitekaartje", maar ook een uitgebreide website met webshop, formulieren en integratie met een nieuwsbriefsysteem. Ook een intranet met een login behoort tot de mogelijkheden.

Klanten

Een greep uit het werk van Scorpius: 8ball Music, ALS Dan Toch, André Hazes Jr, Miss Montreal, Beachclub Fuel, Re-play, Accuraat Plaagdierenbestrijding, KIT Royal Tropical Institute.

Daarnaast werkt Scorpius op regelmatige basis voor ProRun, Sportrusten, sietsqo.nl, RaketNet, e-Drivers.com en Freelancefirm.