Referenties

Op deze pagina zijn een aantal reacties van opdrachtgevers verzameld.

Referentie Koen de Jong, Sportrusten BV

"Mijn website sportrusten.nl heeft meer dan 400.000 bezoekers per jaar. Zonder Mark Zuurhout was dat nooit gelukt. Mark denkt mee en is snel, betrouwbaar en kundig. Bij Sportrusten heeft hij een bijnaam: Tovenaar. Omdat hij dingen kan met computers die ik helemaal niet begrijp."
Koen de Jong, Sportrusten BV
www.sportrusten.nl

Referentie Nicolette van Duuren, Recruiters United

"Voor een groot event hadden we onverwachts en met spoed een site nodig waar deelnemers en geïnteresseerden alle informatie over het event (programma, sprekers, inhoud presentaties etc.) konden vinden maar ook hun tickets op konden bestellen. Na onze wensen afgestemd te hebben met Mark is hij gaan bouwen en binnen 2 weken stond de site inclusief leuke features zoals een social wall en een aftellende klok, live. In de aanloop naar het event moest er nog regelmatig informatie toegevoegd worden en ook dat pakte Mark altijd dezelfde dag op. Ik heb deze samenwerking als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Je zal Mark niet snel ‘nee, dat kan niet’ horen zeggen, hij gaat gewoon opzoek naar een oplossing én vindt die ook. Echt super!"
Nicolette van Duuren, Recruiters United

Referentie Roberto Decock, Freelancefirm

"Onze nieuwe website werd in WordPress gebouwd door Mark Zuurhout. Fijn om mee samen te werken! Veel inhoudelijke kennis, snel en communiceert goed. Bedankt Mark!"
Roberto Decock, Freelancefirm BV
www.freelancefirm.nl

Referentie Marcel Maassen, Leeuwendaal

"Wat vooral heel prettig is in de samenwerking met Mark is het feit dat je je nooit teveel voelt als klant. Dat heb ik dikwijls anders meegemaakt. Mark is niet alleen heel goed in wat hij doet, maar vooral ook heel leuk in wat hij doet. Daar word ik blij van."
Marcel Maassen, Leeuwendaal
www.leeuwendaal.nl

Referentie Garmt van Soest, auteur van het boek ALS Dan Toch

"Mark is kundig, persoonlijk, efficient en betrouwbaar. Die combinatie van eigenschappen is zeldzaam. Scorpius Webdevelopment begreep wat ik nodig had, was duidelijk over wat hij kon, en, nog zo'n zeldzaamheid, ook duidelijk over wat niet kon. Samen met een andere partij heeft hij van alsdantoch.com een van de mooiste en duidelijkste sites gemaakt die ik ken. Zijn werkethiek en toewijding was onmisbaar, vooral in de eindsprint, waar de klant onmogelijke last minute requirements bedacht die stuk voor stuk geimplementeerd werden."
Garmt van Soest, auteur van het boek ALS Dan Toch
www.alsdantoch.com

Referentie John & Marita Zuurhout, Accuraat Plaagdierenbestrijding

"Wij kennen Mark als een integere man. Hij denkt mee en is zeer kundig in het creëren van websites. Hij heeft onze website weer een goede uitstraling gegeven en heeft daar heel goed in meegedacht. Omdat wij een leek zijn op het gebied van "gevonden" worden op het internet hebben wij ook dit volledig uit handen gegeven aan Mark. Geeft een fijn gevoel!"
John & Marita Zuurhout, Accuraat Plaagdierenbestrijding
www.accuraatplaagdieren.nl

Referentie Chan Gademan, Mindfulness het Gooi

"Mark is erg deskundig. Hij kan mij bij alle vragen zeer goed helpen en kan op al mijn verzoeken rondom de site ingaan. Mark werkt zorgvuldig. Ik krijg altijd dezelfde dag antwoord en hij is snel in het helpen van mijn problemen met de site. Erg blij met hem!"
Chan Gademan, Mindfulness het Gooi

Referentie Sietse de Jong, sietsqo.nl

"Altijd prettig samenwerken met Mark. Duidelijke communicatie, reageert snel en levert goed werk. Samen vele opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd! 5*"
Sietse de Jong, sietsqo.nl
www.sietsqo.nl

Referentie Joyce Kool, Joyce Kool Coaching & Mindfulness Company

"Mark heeft me geholpen bij het overzetten en herprogrammeren van 2 websites naar WordPress. Hij heeft veel verstand van de techniek en werkt snel en effectief. Hij denkt ook mee met de beste oplossingen en is flexibel en prettig in de omgang. Ik beveel Mark van harte aan voor webdevelopment."
Joyce Kool, Joyce Kool Coaching & Mindfulness Company
www.joycekool.nl
www.mindfulnesscompany.nl

Referentie Jessy de Boer, Webzy

"Mark kan de wensen van de gebruiker goed vertalen en omzetten naar een technisch werkend geheel. Tevens denkt hij mee, vanuit het oogpunt van de klant, over de beste en meest kostenefficiënte oplossingen. Dat hij ook nog communicatief vaardig is, maakt onze samenwerking nog prettiger."
Jessy de Boer, Webzy